Over ons

Van Horeca naar trimsalon

Kerkdriel-  Vele kennen haar gezicht uit de horeca, maar na 9 jaar in de horeca te hebben gewerkt is Kristel van Hulst een totaal andere richting op gegaan. Afgelopen maandag, 16 januari,  is haar droom werkelijkheid geworden, een eigen honden en katten trimsalon.

Van kinds af aan had Kristel al een affiniteit met dieren. Vroeger hielp ze mee op de boerderij van opa en oma Hooijmans waar haar liefde voor dieren begon, een eigen paard en twee honden volgden. Na stage gelopen te hebben bij een dierenarts, en gewerkt te hebben bij verschillende trimsalons is het haar nu gelukt, een schoonheidssalon voor honden en katten ‘Zo zegt zij zelf’.
Vele vergeten dat de uiterlijke verzorging minstens zo belangrijk is als de innerlijke verzorging van uw dier, hierin speelt kristel graag een rol.
Niet alleen gaat uw hond of kat met een mooie coupe naar huis,u wordt ook voorzien van advies en tips voor een optimale verzorging. Zit u moeilijk met het vervoer van het halen of brengen van uw hond en-/ of kat? Geen probleem, de haal en breng service staat dan voor u klaar.

Kristel ziet u graag in haar trimsalon  ‘I ♥ my dog and cat’.
De Haar 36  te  Ammerzoden / 06-25501184

KvK-nummer: 54383323

BTW-identificatienummer: NL119143331B01

En onze webshop ...........................

Dat zit wel goed, U besteld en wij leveren !

Tegen een hele concurrende prijs !

Benieuwd naar onze website , klik hier www.ilovemydogandcat.nl